Mijn favorieten

Woningstyling

" Ach, de koper kijkt daar wel doorheen", is het veelgebruikte excuus om maar niets aan het huis te doen voordat het in de verkoop komt.

Dit is een gemiste kans!

De koper dient verleid te worden; de koper wil het huis in optima forma zien omdat hij en zeker zij er verliefd op wil worden.

U krijgt ook maar een kans om een goede indruk te maken en deze moet onuitwisbaar zijn zodat de koper uw huis bovenop de steeds grotere stapel met te koop staande huizen legt.

Deze aantrekkelijke presentatie begint al op internet met de professionele foto's.

Maar daaraan voorafgaand komt bij Kaak Makelaar de verkoopstyliste bij u thuis om stylingadvies te geven en samen met u de mogelijkheden te bespreken om dat advies op te volgen.

Om uw huis "verkoopklaar" te maken zal de verkoopstyliste eerst uw huis analyseren. De styliste heeft geen emotionele binding met uw woning en zal zich dus daarom beter in de toekomstige koper kunnen inleven.

Belangrijk bij dit advies is dat de kosten voor u laag blijven. het advies zal voor het merendeel bestaan uit het anders plaatsen van de meubels zodat er meer ruimte en licht ontstaat, het sausen van een muur of het snoeien van de tuin. Maar wel op zo'n manier dat een koper zich er thuis bij voelt.

Kaak Makelaar vindt dit advies zo belangrijk dat het in de dienstverlening behoort. Want zo zorgen we samen voor een succesvolle verkoop!